Gymnasial vuxenutbildning – komvux

Utbildningar och kurser inom vuxenutbildningen (komvux) passar dig som vill läsa in behörighet på gymnasienivå. Du kan till exempel utbilda dig inom ett yrke eller läsa upp dina gymnasiebetyg. Du söker till komvux via din kommun. Medlearn erbjuder yrkesutbildningar till undersköterskaundersköterska med integrerad svenskabarnskötare/elevassistent, och validering.

Medlearn erbjuder kommunal vuxenutbildning på uppdrag av kommunerna: NackaVärmdöTäbySollentunaVallentunaSolnaSundbybergVaxholmÖsteråkerSigtunaVästeråsFlenKungsbackaLerumLaholmVäxjö, och Norrtälje.

Yrkeshögskolan

På yrkeshögskolan utbildas du direkt mot en yrkesroll.  Det är en eftergymnasial utbildning som är utformad i samarbete med arbetslivet för att möta arbetsmarknadens behov av kompetens. 9 av 10 som gått yrkeshögskolan får jobb efter utbildningen. Yrkeshögskolan kräver grundläggande behörighet (gymnasieexamen eller motsvarande) samt särskilda förkunskaper anpassade för respektive utbildning. Medlearn erbjuder yrkeshögskoleutbildningar till ambulanssjukvårdare i Kista, medicinsk sekreterare i Västerås och tandsköterska i Kista, Södertälje, Kungsbacka, Halmstad, Oskarshamn och Västerås.

Företagsutbildning – kompetensutveckling

Medlearns företagsutbildningar passar dig som är yrkesverksam inom vård och omsorg och vill vidareutbilda dig. De kan skräddarsys utifrån företagets specifika behov av kompetensutveckling. Det går även bra att boka företagsutbildning som privatperson. Läs mer om Medlearns företagsutbildningar och kompetensutvecklande kurser.

Högskolan

Medlearn samarbetar med Bjørknes Høyskole i Oslo. För att kunna studera på högskolan behöver du ha gymnasial behörighet eller motsvarande för högskolestudier. Du kan via Bjørknes Høyskole läsa till läkare på väl ansedda medicinfakulteter i Europa, läsa en kandidatexamen i näringsfysiologi samt kurser i global näringslära och tropisk medicin.

Fristående kurser

Vi erbjuder ett stort utbud av fristående kurser inom olika områden.

Läs mer om våra fristående kurser »

Översätt »