Kompletterande utbildning inom vård och omsorg

Söker du som arbetsgivare lösningar på kompetensutveckling av ny
och befintlig personal inom vård och omsorg? Då har du kommit rätt!

Behöver du
kompetensutveckla
din personal?

Kontakta oss för
mer information »

Behöver du kompetensutveckla din personal? Kontakta oss för mer information »

Kompletterande utbildning inom vård och omsorg

Vilken utbildning behöver dina medarbetare för att utvecklas och rustas inför framtiden? Kloka arbetsgivare skapar möjligheter för sina medarbetare att kunna växa på jobbet. Utbildning är ett verktyg som både värnar om och bidrar till företagets konkurrenskraft. Motiverade medarbetare samarbetar bättre och trivs på jobbet. Ta hjälp av våra kunniga lärare och investera i dina medarbetare.

Se aktuell prislista »

Efter denna utbildning kan deltagaren bli en viktig resurs inom vård och omsorg, t ex som personlig assistent eller inom hemtjänsten. Många moment sker digitalt men de praktiska momenten genomförs i kvalitativa metodrum i mindre grupper. Utbildningen omfattar även praktik.

Utbildningen riktar sig mot individer som har både tidigare kunskaper genom studier, men även i arbetslivet eller i vardagen. Efter bedömningen utfärdar vi ett intyg eller betyg som gör att deltagarens kunskaper blir formellt erkända på den svenska arbetsmarknaden. Vi ger rekommendationer om vad deltagaren behöver komplettera med för att uppnå formell kompetens samt erbjuder kompletterande utbildning.

Kompletterande utbildning för arbetsgivare inom vård och omsorg

Hur går den kompletterande utbildningen till?

Genom en individanpassad AI-baserad utbildning fyller vi kompetensgapet utifrån valideringsresultatet. Vår utbildning genomförs i en kombination mellan digitalt lärande och praktiska moment. Den praktiska utbildningen kvalitetssäkras och effektiviseras genom Medlearns koncept ”Worklab”, som innehåller digital metodhandbok, egenutvecklade steg-för-steg instruktioner och instruktionsfilmer.
Deltagarna får möjlighet att förbereda sig och träna i metodrum. Kunskaperna bedöms av yrkeskunniga lärare, som stöttar deltagarna under hela utbildningen. Yrkesutgångarna kan vara vårdbiträde eller undersköterska.

Målgrupp

Kompletterande utbildning vänder sig till den som har tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg, men inte en formell utbildning.

Omfattning

Utbildningstiden i den kompletterande utbildningen varierar per individ och kan eventuellt förkortas genom valideringen och genom den individanpassade AI-utbildningen.

Prislista för digitala utbildningar inom vård och omsorg och barn och fritid

Klicka för att se aktuell prislista

För dig som är arbetsgivare inom vård och omsorg

Kompletterande utbildning inom vård och omsorg | Medlearn.se

Är du arbetsgivare och vill veta mer om kompletterande utbildning inom vård och omsorg?

Välkommen att kontakta Johan Henriksson på:

Tel: 072 – 402 63 27
E-post: johan.henriksson@medlearn.se

Eller lämna dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

  • Skriv vilka kurser eller demo ni specifikt är intresserade av.

Utbildningsmaterial och test

Utbildningsmaterialet består av texter och filmer, podcast och interaktiva övningar. Deltagaren får löpande kunskapstest och repetitionsfrågor. Man jobbar i sin egen takt och plattformen – som är byggd med AI – ger deltagaren löpande rekommendationer för att optimera lärandet, men också tips på ytterligare fördjupningsmaterial.

Utbildningsintyg

Efter avslutad och avklarad utbildning får deltagaren ett utbildningsintyg med utbildningens innehåll och kursmål. Detta kan i ett senare skede komma till nytta vid en eventuell framtida validering.

Translate »