In * Nyheter, Yrkeshögskolan
Idag den 19 januari 2021 meddelade Myndigheten för Yrkeshögskolan vilka ansökningar som beviljas att starta hösten 2021. Medlearn får fortsatt förtroende att bedriva utbildningen till ambulanssjukvårdare i Stockholm samt till specialistundersköterska på distans. Båda utbildningarna förlängs med tre omgångar vardera.

– Det är ett mycket glädjande besked! Årets tilldelning gör att Medlearn behåller sina utbildningar inom befintlig yh-verksamhet, säger Martina Berg, affärsområdeschef Medlearn YH.

De båda utbildningarna startar igen till hösten 2021 och ligger i linje med den satsning som MYH gör för att säkra den framtida vård- och omsorgen.

– Vi visste sedan tidigare att vård och omsorg var ett prioriterat område. Att vi nu behåller utbildningar inom vår befintliga verksamhet visar på att vi har levererat bra kvalitet och får förnyat förtroende från myndigheten, säger Martina.

Utöver YH-utbildningarna till ambulanssjukvårdare och specialistundersköterska bedriver Medlearn YH-utbildningar till tandsköterska på flera orter i Sverige samt fristående YH-kurser på distans.

Ansökan till utbildningarna öppnar i slutet av januari. Klicka på respektive länk ovan för att läsa mer om utbildningarna.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »