In * Nyheter, Ambulanssjukvårdare, Yrkeshögskolan

Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) presenterade den 29 januari vilka YH-utbildningar som under hösten får starta. Medlearns utbildning till ambulanssjukvårdare var en av de utbildningar som godkändes på nytt av myndigheten, då det tidigare avtalet löpt ut. Nästa utbildningsstart blir hösten 2019.

Den 29 januari presenterade MYH på sin hemsida vilka nya och befintliga utbildningar som beviljats att starta till hösten. En av de presenterade anordnarna i rapporten är Medlearn som fått fortsatt förtroende för den populära utbildningen till ambulanssjukvårdare.

– Eftersom yrkeshögskolan är en utbildningsform som ständigt förändras efter rådande arbetsmarknad, finns en viss osäkerhet i hur utbudet kommer se ut inför varje avtalsperiod. Det är därför väldigt roligt att Medlearn får fortsätta att bedriva de utbildningar vi erbjudit under flera år. Det visar på utbildningarnas höga kvalitet samt på det förtroende som MYH har för våra utbildningar, säger Veronica Grimheden Myhrström, utbildningsdirektör Medlearn.

Utöver YH-utbildningen till ambulanssjukvårdare bedriver Medlearn YH-utbildningar till tandsköterska och medicinsk sekreterare sedan flera år tillbaka.

Ansökan till utbildningarna öppnar den 18 februari 2019. Klicka på respektive länk ovan för att läsa mer om utbildningarna.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »