In * Nyheter, Yrkeshögskolan

Yrkeshögskoleutbildningar är en utbildningsform som bygger på nära samarbete mellan arbetslivet och utbildningsanordnaren.

Vi söker er som tillsammans med oss vill ligga i framkant, utveckla och påverka att fler YH-utbildningar inom vård, omsorg och hälsa startar i Skåne.

Som arbetslivsrepresentant har du en unik möjlighet att forma innehållen i YH-utbildningar så att de motsvarar de krav du har som arbetsgivare.

MedLearn AB bedriver idag olika YH-utbildningar på flera orter i Sverige, samtliga yrkesutbildningar är inriktade på vård, omsorg och hälsa.

Effektiva utbildningar
Utbildningarna är lite kortare än vid traditionell högskola, de håller högt tempo och studenterna utbildas för en tydlig yrkesroll som efterfrågas i arbetslivet. De flesta utbildningar varvar teori med praktik på en eller flera olika arbetsplatser, så kallad LIA (Lärande i arbete).

Påverka utbildningen
Alla utbildningar styrs av en ledningsgrupp där majoriteten är företrädare från arbetslivet. Yrkeshögskolan är också en fantastisk plattform där ni kan rekrytera medarbetare med aktuell och skräddarsydd kompetens, direkt efter examen.

Engagemang i yrkeshögskolan
Ledningsgruppen har ett stort inflytande över att utbildningen ger aktuell kompetens och håller hög kvalitet, medverkar som föreläsare, deltar i projekt och erbjuder LIA-platser.

  • Hoppas du kan medverka på vår informationsträff tisdagen 29 maj kl.11:30-13:00 på MedLearn, Fabriksgatan 2 i Lund, 3 våningen.
  • Vi börjar med ett kort föredrag om hur vi kan förebygga psykisk ohälsa.
  • Du bjuds på lunch och kaffe, meddela eventuella allergier eller annat vi behöver veta.

Heléne Andersson
Projektledare MedLearn yrkeshögskola
Mobiltelefon: 072-4025441
helene.andersson@medlearn.se

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »