In * Nyheter, Komvux
Medlearns utbildningar inom vård och omsorg samt barn och fritid i Kista flyttar under sommaren 2019. Från och med kursstarten i augusti kommer utbildningarna istället att erbjudas i Täby.

Syftet med flytten är att tillgängliggöra lokalerna för eleverna från våra avtalskommuner i norrort*.

– Vi vet att närhet till skolan är en av de viktigaste faktorerna för våra elever i valet av skola. Då är det ett naturligt steg att förlägga vår verksamhet närmare där våra studerande bor, säger rektor Sirpa Piirainen.

Tillbaka till Kemistvägen

Flytten tillbaka till lokalerna på Kemistvägen 6 gör man då stora delar av Medlearns verksamhet idag bedrivs i norrortskommunerna och kommunerna kring Täby.

Medlearn har tidigare bedrivit verksamhet på samma adress, då på en annan våning. Valet av att flytta tillbaka är enkelt – de fina lokalerna och centrala läget med goda kommunikationer ett par minuter från populära Täby centrum.

– Nu när vi har avtal med norrortskommunerna passar Täby bättre och det är roligt att komma tillbaka till en adress där vi redan känner oss hemma. Lokalerna är utmärkta för oss och väl anpassade efter vår verksamhet vilket är ett måste i vårt val av lokaler, fortsätter Sirpa.

Från början av juli kommer delar av verksamheten att successivt flytta för att vara på plats till skolstart i augusti. Befintliga elever och elever som påbörjar studier i slutet av maj kommer att studera i Kista fram tills augusti och därefter fortsätta i Täby.

Har du frågor om flytten? Kontakta Medlearn på 08-662 84 50 eller maila info@medlearn.se.

*Upplands Väsby, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Täby, Vallentuna, Åkersberga, Danderyd, Österåker, Vaxholm och Norrtälje.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »