In * Nyheter, Events

I rådande situation med coronaviruset kommer Medlearn Täby att skjuta fram Öppet hus som enligt plan skulle ske den 18 mars. I dagsläget planerar vi istället att genomföra livesändningar på Facebook där du i realtid kommer att kunna ställa frågor direkt till vår SYV och personal. Inför detta meddelar vi datum och tid på Facebook samt via medlearn.se.

Du är alltid välkommen att kontakta vår studie- och yrkesvägledare på syv@medlearn.se för frågor om oss och våra utbildningar.

Medlearn Täby bjuder in till Öppet hus! Den 18 mars mellan kl. 09.00 – 19.00 har du möjlighet att se våra lokaler, träffa personal samt få hjälp med din ansökan. Vi kommer även erbjuda aktiviteter såsom blodtrycksmätning och sökstuga där du får hjälp med din ansökan!

På Medlearn i Täby kan du studera till undersköterska, barnskötare och elevassistent – populära utbildningar som leder till jobb!

Vår studie- och yrkesvägledare finns på plats under hela eventet för att svara på dina frågor om kurser och studieinnehåll. På Medlearn finns även möjlighet att validera tidigare erfarenheter om du exempelvis har arbetat inom vård- /eller barnomsorgen eller studerat sedan tidigare. Studietiden på utbildningarna kan därmed förkortas.

Läs mer om Medlearn Täby på medlearn.se/taby.

Varmt välkomna!

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »