In Nyheter

Medlearn deltar under årets Almedalsvecka tillsammans med sina systerföretag Iris och Competens. Tillsammans anordnas Måndag hela veckan med temat det livslånga lärandet och att inte fastna i samma spår. Om vikten av att tänka nytt om det livslånga lärandet ska gälla alla.

Psykisk ohälsa – kunskap gör skillnad

Medlearn anordnar inom ramen för Måndag hela veckan sin egen programpunkt med tema Psykisk ohälsa – kunskap gör skillnad. I seminariet möts politiker, blåljuspersonal och brukare för att debattera den växande ohälsans påverkan på individ och samhälle. Psykisk ohälsa ökar bland både unga och vuxna i ett samhälle där det blir allt viktigare med kunskap och förmåga att bemöta och hantera psykisk ohälsa.

Deltagare på seminariet

Moderator för seminariet är Helena Didehvar, kommunikationsdirektör Intendia Group.

Medverkande i panelen är bland annat Emil Merkel, affärsutvecklingschef Medlearn, Jessica Ericsson (L), ordförande i beredningen för folkhälsa och psykiatri, Carina Örgård (V), politiker i Västra Götalandsregionen psykiatri samt ledamot i Regionfullmäktige och Anders Åkesson (MP), regionråd i Region Skåne samt ledamot Regionfullmäktige Malmö.

Läs mer om Måndag hela veckan och de andra programpunkterna på www.mandaghelaveckan.se.

Senaste inläggen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Översätt »