In * Nyheter, Events
Medlearn deltar under årets Almedalsvecka tillsammans med sina systerföretag Iris och Competens. Tillsammans anordnas Måndag hela veckan med temat det livslånga lärandet och att inte fastna i samma spår. Om vikten av att tänka nytt om det livslånga lärandet ska gälla alla.

Psykisk ohälsa – kunskap gör skillnad

Medlearn anordnar inom ramen för Måndag hela veckan sin egen programpunkt med tema Psykisk ohälsa – kunskap gör skillnad. I seminariet möts politiker, blåljuspersonal och brukare för att debattera den växande ohälsans påverkan på individ och samhälle. Psykisk ohälsa ökar bland både unga och vuxna i ett samhälle där det blir allt viktigare med kunskap och förmåga att bemöta och hantera psykisk ohälsa.

Deltagare på seminariet

Moderator för seminariet är Helena Didehvar, kommunikationsdirektör Intendia Group.

Medverkande i panelen är bland annat Emil Merkel, affärsutvecklingschef Medlearn, Jessica Ericsson (L), ordförande i beredningen för folkhälsa och psykiatri, Carina Örgård (V), politiker i Västra Götalandsregionen psykiatri samt ledamot i Regionfullmäktige och Anders Åkesson (MP), regionråd i Region Skåne samt ledamot Regionfullmäktige Malmö.

Läs mer om Måndag hela veckan och de andra programpunkterna på www.mandaghelaveckan.se.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »