In * Nyheter, Events
Den 5 september bjuder vi in till invigning av vår nya, fantastiska skola i Flemingsbergs Centrum. Tag med dina kollegor till denna eftermiddag fylld av trevligt mingel, inspirerande föredrag samt en inblick i vår verksamhet.

Iris, Medlearn och Competens har sedan i slutet av sommaren tillsammans startat upp utbildningar inom bland annat SFI, vård och omsorg samt barn och fritid. Iris erbjuder i lokalerna Stöd och matchning och IPSU (individuellt pedagogiskt stöd vid utbildning).

Under eftermiddagen får du möjlighet av att ta del av en exklusiv föreläsning signerad Charbél Gabro. Charbél är integrationisten som med glöd och värme tar dig på en resa mellan kulturer och livsöden.

Tid: 5/9 kl. 15-17
Plats: Diagnosvägen 8, Flemingsberg

Program:

15:00 – Dörrarna öppnas och vi startar med mingel, tipspromenad och rundtur av verksamheten.
15:20 – Rektorerna Sirpa och Aralia ger en presentation om Iris, Medlearn och Competens.
15:30 – Charbéls föreläsning startar*
16:30 – Mingel och aktiviteter

*begränsat antal platser

Ni är välkomna att dyka upp under hela programtiden. OSA till kommunikation@irisgruppen.se senast 3/9. Meddela i anmälan hur många ni blir.

Varmt välkomna!

Om invigningen: Under eftermiddagen bjuds företag, kollegor, elever med familjer och folk boende i närområdet in till en eftermiddag fylld av härliga inslag. För barnen bjuds det på fiskdamm, tipspromenad och andra roliga aktiviteter! Om någon besökare är intresserad av att studera hos oss erbjuder vi under invigningen en sökstuga.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »