In * Nyheter, Events
Välkommen till en öppen föreläsning på Medlearn i Täby onsdag 23/10 kl 14 med Charlotte Ohlson Bresciani!

Charlotte var med om en svår olycka som gjorde henne rullstolsburen. I dag reser hon land och rike runt för att föreläsa om bemötande och attityder gentemot människor med funktionsnedsättningar. Hon avdramatiserar och delar med sig av sin kunskap på ett lättsamt sätt – samtidigt som hon inspirerar oss till att se möjligheter istället för hinder i våra liv.

Välkommen att ta del av Charlottes uppskattade och inspirerande föreläsning om att vända motgång till medgång och att plocka fram glädje och energi ur det som verkar omöjligt.

Röster om Charlottes föreläsning
“Otroligt lärorikt — fyllt av klokskap och humor”
“Förväntningarna överträffades”
“Lärorikt, givande, roligt, avdramatiserande”

Välkommen, hoppas vi ses!

OSA till info@medlearn.se senast 21 oktober.


Om Medlearn Täby

Skolan erbjuder vuxenutbildning till undersköterska och barnskötare/elevassistent. Är du nyfiken på skolan, välkommen att kika på våra lokaler, träffa elever och personal efter föreläsningen. Vår studie – och yrkesvägledare finns också på plats om du vill veta mer om komvuxstudier eller få hjälp att ansöka.

Mer om Charlotte

I dag arbetar Charlotte, förutom som föreläsare, även  som jobbcoach på Iris. Hon driver också motivationspodden ”Med målet i sikte” tillsammans med Lisa Gustafsson som du även kan träffa hos oss den 23 oktober. Podcasten med tips och inspiration för livet och arbetslivet hittar du via Simplecast, Spotify, Itunes och i din podcastapp.

Charlotte på en rullstol

När? Onsdag 23 oktober kl 14-15.
Välkommen från 13.30, vi bjuder på fika.

Var? Medlearn, Kemistvägen 6, Täby

Ta med en vän och spendera eftermiddagen med oss och Charlotte.

OSA till info@medlearn.se senast 21 oktober.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »