In * Nyheter, Events
Välkommen till föreläsning och lucialunch med prisade integrationisten Charbél Gabro på Iris & Medlearn i Linköping 13/12 kl 12.00!

Välkommen att uppleva Charbél Gabro på själva luciadagen, vinnaren av Det Stora Talarpriset 2019 med följande motivering:

”Med en sällsynt närvaro griper han tag i frågor om mångfald, integration och inkludering. Han ifrågasätter och skakar om. Med sin begåvade retorik lika mycket kompetensutvecklar han svenskfödda som utlandsfödda att lyfta blicken, se sig själva utifrån och höja medvetenheten om vad goda relationer innebär på djupet. Med stort hjärta gör han skillnad och hjälper andra till framgång.”

Välkommen att ta del av Charbél Gabros uppskattade och inspirerande föreläsning.

Mer om Charbél

När han var fyra år gammal lämnade hans familj Syrien för Sverige. Charbéls start här präglades av utanförskap och frustration och under en tid levde han destruktivt. Idag är han en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom inkludering och bemötande. Med förmågan att fånga och beröra sin publik genom sin personliga historia ger han sina åhörare en ökad kunskap, förståelse och verktyg för det interkulturella mötet mellan människor från olika kulturer.

Om Medlearn

På uppdrag av Linköpings kommun erbjuder Iris SFI och vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå. Medlearn erbjuder yrkesutbildning till undersköterska och barnskötare/elevassistent. Är du nyfiken på skolan – välkommen att kika på våra lokaler, träffa elever och personal efter föreläsningen. Vill du veta mer om komvuxstudier eller hur du ansöker så hjälper vi dig gärna.

Vi ser fram emot att träffa dig och fira lucia tillsammans!

Charbel Gabro

När? Fredag 13 december kl 12.30-13.30. Välkommen från kl 12.00, vi bjuder på lucialunch!

Var? Iris & Medlearn, Järnvägsgatan 10, Linköping.

Ta med en vän och spendera lucialunchen med oss och Charbél!

OSA gärna till info@iris.se eller info@medlearn.se snarast så vet vi hur mycket lunch vi ska ordna.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »