In * Nyheter, Events
20 år av kunskap som förändrar liv. Medlearn har sedan år 1999 tillhandahållit kompetens och arbetskraft inom sektorn vård och omsorg. I år fyller vi 20 år, något som från och med idag uppmärksammas på samtliga Medlearnskolor runt om i landet. Både lärare och elever firar tillsammans det tjugonde året som en av landets ledande utbildningsaktörer inom vård, hälsa och omsorg.

Löpande under hösten kommer Medlearn att fira sina tjugo år där elever och lärare tillsammans uppmärksammar Medlearns resa. Det bjuds på tårta och de deltagande eleverna får specialframtagna jubileumspresenter att använda under och efter sin studietid.

Inför firandet har vi sammanställt en jubileumsfolder om Medlearn. Hur började resan för företaget som varje år utbildar tusentals elever till yrken inom vård och omsorg? Och vad säger studenterna själva om sin tid på Medlearn? Läs mer här (pdf).

Närmare information om respektive firande får du på din Medlearnskola. Är du elev på Medlearn och vill dela med dig av firandet? Skicka ditt bidrag till kommunikation@irisgruppen.se.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »