In * Nyheter, Events, Undersköterska, Validering

Från juli 2023 gäller skärpta lagkrav och skyddad yrkestitel för undersköterskor. För att använda titeln krävs ett yrkesbevis utfärdat av Socialstyrelsen, som baseras på formella betyg.

Har du som arbetsgivare erfarna medarbetare som saknar formella betyg? Välkommen till ett webbinarium där du får information och vägledning kring hur du kan stötta dina medarbetare att nå den formella kompetens som krävs för den skyddade yrkestiteln.

Missa inte webbinarium om validering och kompletterande utbildning till undersköterska tisdagen 7 maj 2024

På webbinariet besvarar vi bland annat dessa frågor: Vad är validering egentligen? Hur går processen till och hur lång tid tar det? Kan man validera på distans? Kan mina medarbetare jobba samtidigt? Vad krävs av oss som arbetsgivare? Vilket resultat kan vi förvänta oss? Kostnader? Hur går ett samarbete med Medlearn till och mycket mer.

Välkommen!

När: Tisdag 7 maj 2024.
Tid: kl. 15:00-15:45.
Var: Anmäl dig via formuläret på sidan så skickar vi dig länken till webbinariet ett par dagar innan.

Medverkande: Anneli Löf, sjuksköterska, rektor och vårdlärare.

Erbjudande! Från 1 maj höjs priset för validering. Som anmäld arbetsgivare till vårt webbinarium kan du köpa validering till priser enligt 2023 års nivåer (värde cirka 3000 kr/person). Ange koden VÅR24 vid bokning.

Kan du inte den aktuella tiden men vill ändå ta del av webbinariet?

Webbinariet kommer spelas in och publiceras på medlearn.se efteråt. Anmäl dig via formuläret så skickar vi dig länken till det inspelade webbinariet.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

*” anger obligatoriska fält

Ditt namn*
Vill du ta del av Medlearns nyhetsbrev och erbjudanden?
Hantering av personuppgifter*

Välkommen till webbinarium om validering och utbildning till undersköterska 7 maj 2024! | Medlearn.se

Senaste inläggen
Translate »