Välkommen till Medlearn i Umeå (Västerbotten)

Arbetsmarknadsutbildning till vårdbiträde

Vårdbiträde på Medlearn är en arbetsmarknadsutbildning. En kort, yrkesinriktad utbildning till ett yrke där det är brist på utbildad personal. Arbetsmarknadsutbildningen Vårdbiträde är därmed en praktisk yrkesutbildning med målet att du ska kunna börja arbeta direkt efter avslutade studier. Vi antar löpande.

För att kunna delta på en arbetsmarknadsutbildning måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen för att undersöka dina möjligheter. Du kan anmäl till vårdbiträdesutbildning här. Studiebesök varje torsdagar klockan 14-16.

Medlearn levererar utbildningar till vårdbiträde, undersköterska, barnskötare på uppdrag av flera kommuner i Västerbotten. Bor du i Sorsele, Storuman, Dorotea, Åsele, Malå, Norsjö, Vindeln, Bjurholm, Vännäs, Nordmaling eller i Robertsfors kan du läsa en yrkesutbildning eller fristående kurser på Medlearn. Du läser via fjärrlösning. Du väljer då själv om du åker in till huvudorten Umeå och deltar med andra klasskompisar på plats.

Om oss

På vår skola i Umeå erbjuder en trivsam och kreativ miljö i ljusa och nyrenoverade lokaler med centralt läge på Storgatan 43. Det är lätt att ta sig till oss med buss och det finns också bra parkeringsmöjligheter. Handikapparkering finns direkt utanför fastigheten.

Förutom möjlighet att äta medhavd lunch och fika i vårt fikarum finns ett stort utbud av restauranger och kaféer inom hela Umeås stadskärna.

Dags för framtiden

Efterfrågan är stor. Vård och omsorgsbranschen har stor brist på personal. Kraven på formell kompetens ökar och en genomförd yrkesutbildning är en säker väg till fast anställning och fortsatta karriärmöjligheter. Hela landet behöver fler utbildade inom vård och omsorg. Du behövs – ta det första steget hos Medlearn!

Vid frågor eller funderingar

Vid frågor eller funderingar, som t ex hjälp med ansökan kan Utbildningschef/Rektor kontaktas genom att klicka på mailadressen på högra spalten på sidan (på mobilen scrollar du ner till sektionen Utbildningschef) eller markera, kopiera och klistra in mailadressen i extern e-postapplikation som t ex Hotmail, G-mail eller dylikt.

Medlearn Västerbotten är medlem i
Vård och omsorgscollege »

Våra utbildningar

Adress
Storgatan 43
903 26 Umeå

Telefon (växel)
08-662 84 50

Telefontider
Måndag, tisdag, onsdag och fredag klockan 9-15
Torsdag klockan 9-12
Lunchstängt klockan 12-13

Utbildningschef
Minna Keveri
minna.keveri@medlearn.se
0725 – 90 31 28

Translate »