Välkommen till Medlearn i Järfälla

På Medlearn i Järfälla kan du studera vård och omsorgsprogrammet (undersköterskeutbildningen) eller barn- och fritidsprogrammet med inriktningarna barnskötare eller elevassistent. Välj mellan att studera på dagtid tillsammans med andra studenter i klassrummet eller på distans.

Tyvärr finns det inga nya utbildningsstarter planerade. Prata med en studie- och yrkesvägledare i din kommun.

När du läst en barn-och fritidsutbildning på Medlearn kommer du kunna jobba som barnskötare eller elevassistent, beroende på vilken inriktning du väljer under utbildningstiden. Efter avslutade studier vid vård- och omsorgsprogrammet kan du arbeta som undersköterska.

Våra trevliga lokaler hittar du 5 minuters promenad  från bussar och pendeltåg i Järfällas centrum. Du har tillgång till ett modernt kök med kyl, frys och micro så du kan värma din lunch samt grupprum där du kan studera i lugn och ro. I Järfällas centrum finner du all tänkbar service i form av butiker, restauranger och bibliotek.

Yrkesutbildningar som leder till jobb

Det ställer hårda krav på vår pedagogik, eftersom alla har unika sätt att lära. På Medlearn Järfälla hjälper vi dig att ta fram en studieplan efter dina studiemål och förutsättningar – så att du får ut det mesta av din utbildning och känner dig förberedd inför arbetslivet eller fortsatta studier.

Du blir redo för framtiden

Efterfrågan på utbildad personal inom vård och omsorgen är stor i hela landet. Du behövs – ta det första steget hos Medlearn!

Våra utbildningar

Tyvärr finns det inga nya utbildningsstarter planerade. Prata med en studie- och yrkesvägledare i din kommun.

Adress
Kvarnvingevägen 2, 7tr
177 41 Järfälla

Kundtjänst
info@medlearn.se
08-662 84 50 

Telefontider
Måndag kl. 8:00-17:00
Tisdag kl. 8:00-17:00
Onsdag kl. 8:00-17:00
Torsdag kl. 8:00-17:00
Fredag kl. 8:00-17:00
Lunchstängt kl. 12:00-13:00

Platsansvarig
Leila Eljesani
leila.eljesani@medlearn.se
073 – 158 73 74

Kontakt administration
administration@medlearn.se

Studie-och yrkesvägledare
syv@medlearn.se

Har du frågor om behörighet?
Maila till syv@medlearn.se

Translate »