Välkommen till Medlearn Göteborg

Vi finns i ljusa, fina lokaler på Ranängsgatan 3, centralt i Göteborg vid Svingelns hållplats. Här erbjuder vi, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, arbetsmarknadsutbildning till vårdbiträde.

Skolan ligger i ett område som under de senaste åren har fått ett större folkliv med restauranger och caféer.

Så hittar du till oss

Från Centralstationen/Drottningtorget kan du åka buss eller spårvagn till Svingeln. Välj mellan Blå eller Svart Expressbuss, busslinje 17 och 58, eller spårvagnens linje 1 och 3. Restiden är cirka 3-5 minuter. Du kan också promenera från Centralstationen. Det tar cirka 12-13 minuter.

Vi delar lokaler med Iris som erbjuder SFI och andra utbildningar. I lokalerna finns ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Vård och omsorg har ett stort behov av att anställa personal. Arbetsmarknadsutbildningen Vårdbiträde är en praktisk yrkesutbildning med målet att du ska kunna börja arbeta direkt efter avslutade studier. För att kunna delta på en arbetsmarknadsutbildning måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen för att undersöka dina möjligheter.

Adress
Ranängsgatan 3
416 64 Göteborg

Telefon (växel)
08-662 84 50

Telefontider växel
Måndag, tisdag, onsdag och fredag klockan 9-15
Torsdag klockan 9-12
Lunchstängt klockan 12-13

Rektor
Kristina Haeffner
kristina.haeffner@medlearn.se
010-516 22 05

Vår utbildning

Översätt »