In * Nyheter, Tandsköterska, Yrkeshögskolan

Enligt nya rön från Medlearn har intresset för distansutbildning inom tandvård ökat betydligt under de senaste åren. Särskilt populära är tandsköterskeprogrammen som Medlearn erbjuder i Västerås och Stockholm, där Västerås är på distans.

Tandsköterskeprogrammen på Yrkeshögskolan ger studenter möjlighet att lära sig allt som krävs för att arbeta inom tandvård, inklusive tandhygien, patientomsorg, instrumenthantering och steriliseringsteknik. Men nu behöver man inte längre studera på plats för att bli en kvalificerad tandsköterska.

Den distansbaserade utbildningen är en flexibel och bekväm lösning för studenter som vill studera på heltid eller som har andra åtaganden som hindrar dem från att delta i traditionell klassrumsundervisning. Dessutom kan eleverna studera i sin egen takt och hemma, vilket gör att utbildningen passar för alla.

Läs programmet Tandsköterska Distans

“Tandsköterskeprogram på distans är ett utmärkt sätt att utbilda sig och ta sig vidare i karriären”, säger Annelie Engvall, utbildningsledare på Medlearn. “Vi har sett en ökning i antalet sökande till våra tandsköterskeprogram under de senaste åren, vilket visar att intresset för tandvård fortsätter att växa.”

För studenter som är intresserade av tandsköterskeutbildningar på distans, är det viktigt att söka till en ackrediterad och välrenommerad utbildning. Medlearn har ett starkt rykte inom tandvårdsutbildning och våra program erbjuder en hög standard på undervisning och kvalitetssäkring.

Tandsköterska — Ditt steg mot en givande karriär

Sammanfattningsvis kan sägas att tandsköterskeutbildningarna på distans är ett utmärkt val för studenter som vill utbilda sig inom tandvård, men som vill studera i sin egen takt och på sin hemort. Med utbildningar som erbjuds av Medlearn, är det lätt att få en kvalificerad utbildning som öppnar dörrarna till en spännande karriär inom tandvård.

Tandsköterskeprogram Distans (Västerås)

Tandsköterskeprogram Stockholm (Kista)

Senaste inläggen
Translate »