In * Nyheter, Yrkeshögskolan

Medlearns ledningsgruppsrepresentant blev intervjuad av Myndigheten för Yrkeshögskolan

Åke Östman, VD:n som engagerar sig i utbildningen av framtida ambulanssjukvårdare

Åke Östman, VD för AISAB, spelar en viktig roll i Medlearns ledningsgrupp för yrkeshögskoleprogrammet till Ambulanssjukvårdare. Med över tusen medarbetare under sitt ledarskap och en ständig efterfrågan på kvalificerad personal, är Åkes engagemang i yrkeshögskolan avgörande för att tillgodose arbetsmarknadens behov och garantera att nya ambulanssjukvårdare är förberedda för utmaningar från första dagen.

Läs Myndigheten för Yrkeshögskolas intervju med Åke där han framhäver vikten av branschens deltagande i utbildningsprocessen, en avgörande faktor för att möta den stora bristen på kvalificerad personal inom ambulanssjukvården och säkerställa en hållbar kompetensförsörjning.

Läs Myndigheten för Yrkeshögskolas intervju med Medlearns ledningsgruppsrepresentant Åke Östman, VD på AISAB här »

Plugga till ambulanssjukvårdare på Medlearn YH – Ta nästa steg inom Ambulanssjukvården

Om du är intresserad av att följa i spåren av ambulanssjukvårdare och göra en verklig skillnad i människors liv, överväg att ta nästa steg i din karriär genom att utbilda dig till ambulanssjukvårdare. Medlearn erbjuder ett omfattande program som ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att arbeta inom Ambulanssjukvården – ett krävande men meningsfullt yrke.

Ansök idag och gör skillnad imorgon!

Utbilda dig till Ambulanssjukvårdare i Stockholm

Medlearns samtliga YH-program

Myndigheten för Yrkeshögskolan intervjuar Medlearns ledningsgruppsrepresentant Åke Östman

Foto: MYH/Maja Geffen

Senaste inläggen
Translate »