Med en examen som undersköterska kan du få bättre villkor – en tryggare anställning och högre lön

Med en utbildning öppnas vägen till en trygg anställning med högre lön*. Om du dessutom har erfarenhet av yrken inom vård och omsorg sedan tidigare kan din studietid förkortas. En examen som undersköterska kan alltså endast vara några veckor bort. Låter det intressant?

Medlearn erbjuder undersköterskeutbildningen på flera orter i Sverige. För dig som redan arbetar inom området ger utbildningen chans till tryggare anställning med bättre villkor och högre lön. Är du istället helt ny ger utbildningen dig en väg till en framtid på en arbetsmarknad med stor efterfrågan av utbildad personal.

Sök studier idag – chans till fast anställning inom 60 veckor

I Sverige råder brist på undersköterskor. När du utbildar dig idag har du därför stor chans till fast anställning lagom till examen.

Utbildningen till undersköterska är på 60 veckor. Har du tidigare erfarenhet av yrket kan du få förkortad studietid. Våra studievägledare hjälper till att skräddarsy just din utbildning.

Hel- eller deltid, flex eller distans – alltid fullt CSN-stöd

Vi vill erbjuda en studieplan som passar just ditt livspussel. Hel- eller deltid, flex eller distans.  Våra utbildningar ger rätt till CSN-stöd.

Läs mer om utbildningen till undersköterska och hur du ansöker »

*Källa: SCB lönestatistik: vårdbiträde kontra undersköterska

Translate »