Gymnasial vuxenutbildning – komvux

Utbildningar och kurser inom vuxenutbildningen (komvux) passar dig som vill läsa in behörighet på gymnasienivå. Du kan till exempel utbilda dig inom ett yrke eller läsa upp dina gymnasiebetyg. Du söker till komvux via din kommun. Medlearn erbjuder yrkesutbildningar till undersköterska, undersköterska lärling, undersköterska med integrerad svenskabarnskötare/elevassistent, barnskötare lärling och validering.

Medlearn erbjuder kommunal vuxenutbildning på uppdrag av kommunerna: Linköping, NackaVärmdöTäby, Danderyd, SollentunaVallentunaSolnaSundbybergVaxholmÖsteråkerSigtuna, Växjö, Norrtälje, Huddinge, Salem, Botkyrka, Nykvarn, Vingåker, Katrineholm, Flen, Gnesta och Upplands Väsby.

Yrkeshögskolan

På yrkeshögskolan utbildas du direkt mot en yrkesroll.  Det är en eftergymnasial utbildning som är utformad i samarbete med arbetslivet för att möta arbetsmarknadens behov av kompetens. 9 av 10 som gått yrkeshögskolan får jobb efter utbildningen. Yrkeshögskolan kräver grundläggande behörighet (gymnasieexamen eller motsvarande) samt särskilda förkunskaper anpassade för respektive utbildning. Medlearn erbjuder yrkeshögskoleutbildningar till specialistundersköterska på distans, ambulanssjukvårdare i Kista och till tandsköterska i Kista, Kungsbacka, Halmstad, och Västerås.

Företagsutbildning – kompetensutveckling

Medlearns företagsutbildningar för arbetsgivare passar dig som är yrkesverksam inom vård och omsorg och vill vidareutbilda dig. De kan skräddarsys utifrån företagets specifika behov av kompetensutveckling. Det går även bra att boka utbildning för arbetsgivare som privatperson. Läs mer om Medlearns företagsutbildningar för arbetsgivare och kompetensutvecklande kurser.

Arbetsmarknadsutbildning

Medlearn erbjuder en arbetsmarknadsutbildning till Vårdbiträde på uppdrag av Arbetsförmedlingen.
För att kunna söka den behöver du vara arbetslös och inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Ta kontakt med Arbetsförmedlingen för mer information.

Fristående kurser

Vi erbjuder ett stort utbud av fristående kurser inom olika områden.

Läs mer om våra fristående kurser »

Översätt »