Välkommen till Medlearn i Robertsfors

I Robertsfors erbjuder vi vård och omsorgsutbildning i samarbete med Robertsfors kommun. Vi finns i Lärcentrums lokaler och du är alltid välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor och funderingar. Ta kontakt med kommunens studie- och yrkesvägledare som hjälper dig med din ansökan om du vill utbilda dig inom vård och omsorg på Medlearn.

Yrkesutbildning som leder till jobb

I Robertsfors erbjuds 2 olika utbildningskoncept – den ena gruppen läser på modifierad distans vilket innebär lärarledda träffar i skolan 2 dagar/vecka och resterande tid jobbar du själv via distans. Den andra gruppen läser vårdämnen i lite långsammare takt integrerat med SFI/vårdsvenska. Vid kursstart utformas en individuell studieplan utifrån behov och tidigare erfarenhet.

Utbildningarna är ett samarbete mellan Medlearn och Robertsfors kommun där vi tillsammans utformat upplägg och innehåll i yrkespaketet för undersköterska utifrån Vård och omsorgscolleges rekommendationer i syfte att skapa en hög anställningsbarhet hos samtliga deltagare.

Dags för framtiden

Efterfrågan är stor. Hela landet behöver fler utbildade inom vård och omsorg. Du behövs – ta det första steget hos Medlearn!

Medlearn Robertfors är medlem i Vård och omsorgscollege »

Adress
Storgatan 13
915 31 Robertsfors

Telefon (växel)
08-662 84 50

Telefontider
Måndag, tisdag, onsdag och fredag klockan 9-15
Torsdag klockan 9-12
Lunchstängt klockan 12-13

Utbildningschef
Anneli Löf
anneli.lof@medlearn.se
070-770 21 90

Vård och Omsorgscollege

Översätt »