Välkommen till Medlearn i Ljungby

Vi finns i fina lokaler, mitt i centrala Ljungby, på Kungsgatan 6. Här erbjuder vi, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, arbetsmarknadsutbildning till vårdbiträde.

Skolan ligger centralt nära butiker, service, restauranger och caféer. Kollektivtrafik finns på gångavstånd liksom gratis parkering, glöm inte P-skivan!

I lokalerna finns ett välutrustat kök, en trevlig matplats och självklart får du alltid en kopp kaffe eller te om du vill.

Du blir redo för framtiden

Efterfrågan på utbildad personal inom vård och omsorg är stor i hela landet. Vårdbiträde på Medlearn är en arbetsmarknadsutbildning. En kort, yrkesinriktad utbildning till ett yrke där det är brist på utbildad personal. Arbetsmarknadsutbildningen Vårdbiträde är därmed en praktisk yrkesutbildning med målet att du ska kunna börja arbeta direkt efter avslutade studier.

För att kunna delta på en arbetsmarknadsutbildning måste du vara inskriven på Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen för att undersöka dina möjligheter.

Du behövs – ta det första steget hos Medlearn!

Vid frågor eller funderingar

Vid frågor eller funderingar som t ex hjälp med ansökan kan Utbildningschef/Rektor kontaktas genom att klicka på mailadressen på högra spalten på sidan (på mobilen scrollar du ner till sektionen Utbildningschef) eller markera, kopiera och klistra in mailadressen i extern e-postapplikation som t ex Hotmail, G-mail eller dylikt.

Adress
Kungsgatan 6
341 30 Ljungby

Telefon (växel)
08-662 84 50

Telefontider växel
Måndag, tisdag, onsdag och fredag klockan 9-15
Torsdag klockan 9-12
Lunchstängt klockan 12-13

Rektor
Minna Keveri
minna.keveri@medlearn.se
0725 – 90 31 28

Våra utbildningar

Translate »