Välkommen till Medlearn i Katrineholm

Vi är mycket stolta och glada över att du valt att kika in hos oss. Det betyder att du vill arbeta inom omsorgen. Vi hjälper dig att få den kompetens du behöver i din framtida yrkesroll!

Medlearn Katrineholm erbjuder kurspaketet Barnskötare (Barn och fritid) samt enstaka kurser från BF-programmet för kommunerna Katrineholm, Vingåker och Gnesta.

Yrkesutbildningar som leder till jobb

Ett ansvarsfullt yrke kräver rätt kompetens. Det ställer hårda krav på vår pedagogik, eftersom alla har unika sätt att lära. Vi hjälper dig att ta fram en studieplan efter dina mål och förutsättningar – så att du får ut det mesta av din utbildning och känner dig förberedd inför arbetslivet eller fortsatta studier.

Vi erbjuder utbildningen på distans heltid eller deltid

Du blir redo för framtiden

Efterfrågan på utbildad personal inom vård och omsorg är stor i hela landet. Du behövs – ta det första steget hos Medlearn!

Vid frågor eller funderingar

Vid frågor eller funderingar som t ex hjälp med ansökan kan Utbildningschef/Rektor kontaktas genom att klicka på mailadressen på högra spalten på sidan (på mobilen scrollar du ner till sektionen Utbildningschef) eller markera, kopiera och klistra in mailadressen i extern e-postapplikation som t ex Hotmail, G-mail eller dylikt.

Adress
Fredsgatan 17
641 30 Katrineholm

Telefon (växel)
08-662 84 50

Telefontider växel
Måndag, tisdag, onsdag och fredag klockan 9-15
Torsdag klockan 9-12
Lunchstängt klockan 12-13

Utbildningschef /Rektor
Minna Keveri
minna.keveri@medlearn.se
0725 – 90 31 28

Våra utbildningar

Translate »