In Nyheter
Vecka 42 anordnar vård- och omsorgscollege (VOC) vård- och omsorgsveckan för att lyfta yrken inom hälsa, sjukvård och omsorg. Inför veckan har Medlearn ett gediget schema som utgår från Medlearns officiella Facebooksida samt medlearn.se.

Måndag kl 12.15-13. Favorit i repris – Livechatt om YH-kursen Förändringsledning och digitalisering för chefer inom vård och omsorg med Emma och Camilla.

Är du chef eller ledare inom vård och omsorg? Ta då chansen att ställa frågor om utbildningen direkt till lärare Camilla och utbildningsledare Emma.

Tisdag kl 12.15-13: Lunchföreläsning på tema ”Hållbar kompetensförsörjning och skräddarsydda utbildningsinsatser” med Anneli Löf, utbildningschef på Medlearn.

Har du personalansvar och söker efter grund- och fortbildningsinsatser för din personal inom vård och omsorg? Då är denna lunchföreläsning något för dig!

Anneli Löf, rektor och tjänsteansvarig på Medlearn, berättar om hållbar kompetensförsörjning inom vård och omsorg utifrån kompetensutvecklingstrappan, möjliga karriärvägar, skräddarsydda fortbildningsinsatser och aktuell omvärldsbevakning.

Onsdag: Utan barnskötare går inte barnomsorgen runt. Därför är det väldigt viktigt att vi utbildar barnskötare. Men vad innebär att utbilda sig till barnskötare? Vi möter barnskötaren i ett skriftligt reportage.

Torsdag: Vi möter deltagare ur kursen Personcentrerad vård och omsorg. En utbildning som utgår från en AI-lösning.

Fredag: Arbetar du inom vården utan utbildning? Då finns det möjlighet att validera dina kunskaper. Men vad innebär det? När du har arbetat som undersköterska utan utbildning har du säkerligen samlat på dig en massa reella kunskaper som motsvarar teoretiska moment inom undersköterskeutbildningen. Genom att tenta av dessa moment kan därmed förkorta din studietid och nå din undersköterskeexamen snabbare! Se filmen om hur validering går till på Medlearns Facebook.

Har du frågor om veckan? Kontakta kommunikation@irisgruppen.se.

Senaste inläggen

Ställ en fråga i livechatten

Translate »