In * Nyheter, Yrkeshögskolan

Inför våren 2024 arrangerar Studentum.se återigen YH-mässan, där Medlearn kommer att ställa ut. Vi kommer att finnas på plats i Malmö den 27:e februari, Stockholm den 7:e mars och Göteborg den 14:e mars.

Till information om mässorna »

Funderar du på att vidareutbilda dig och är intresserad av en YH-utbildning inom vård och omsorg? Då får du absolut inte missa Medlearns monter.

YH-mässan är utbildningsmässan med fokus på Yrkeshögskola. Under dagen kan du träffa oss i vår monter och passa på att få information om våra utbildningar till bl a tandsköterska, ambulanssjukvårdare eller specialistundersköterska. Passa på att ställa alla dina frågor!

Varför ska du studera på Yrkeshögskolan?

För den som överväger en ny karriär är ett YH-program ett utmärkt alternativ till traditionell universitets- eller högskoleutbildning på eftergymnasial nivå. YH-program skapas för att tillgodose arbetslivets behov av kompetent personal. Genom LIA (lärande i arbete) får deltagarna en direkt kontakt med arbetslivet, vilket ofta leder till anställningsmöjligheter efter avslutad utbildning.

Bakom varje YH-program finns en ledningsgrupp bestående av branschexperter, som aktivt bidrar till att säkerställa hög kvalitet och relevans i utbildningen. Detta garanterar att utbildningen möter arbetsmarknadens krav och att deltagarna utvecklar de färdigheter som behövs för att bli anställningsbara.

För den som är osäker på om YH-utbildning är rätt val, finns möjligheten att prova genom att delta i en kort kurs eller en kurs på tom plats inom det specifika programmet av intresse. Även för dem som redan är verksamma inom området och vill uppdatera och fördjupa sina kunskaper kan kortare kurser vara ett relevant alternativ.

En fördel med YH-utbildningar är inte bara kompetenshöjningen, utan även det möjlighet att skapa ett starkt nätverk. Genom utbildningen får man möjlighet att knyta kontakter och utbyta erfarenheter med andra inom samma bransch, vilket kan vara till stor nytta och glädje i det framtida arbetslivet

YH-mässan 2024

Malmö – 27 februari

Besök Medlearn på YH-mässan 2024 i Malmö, Stockholm och Göteborg | Medlearn.se

Varmt välkommen till YH-mässan i Malmö den 27 februari 2024!

Datum: Tisdagen den 27 februari 2024
Tid: 11.00-18.00
Plats: Slagthuset
Inträde: Gratis

Vi hoppas att vi får träffa dig den 27 februari!

Stockholm – 7 mars

Besök Medlearn på YH-mässan 2024 i Malmö, Stockholm och Göteborg | Medlearn.se

Varmt välkommen till YH-mässan i Stockholm den 7 mars 2024!

Datum: Torsdagen den 7 mars 2024
Tid: 11.00-18.00
Plats: Kulturhuset (Foajé 3 och Hörsalen), Sergels torg
Inträde: Gratis

Vi hoppas att vi får träffa dig den 7 mars!

Göteborg – 14 mars

Besök Medlearn på YH-mässan 2024 i Malmö, Stockholm och Göteborg | Medlearn.se

Varmt välkommen till YH-mässan i Göteborg den 14 mars 2024!

Datum: Torsdagen den 14 mars 2024
Tid: 11.00-18.00
Plats: Surr Arena på Brewhouse
Inträde: Gratis

Vi hoppas att vi får träffa dig den 14 mars!

Senaste inläggen
Translate »